Tudnivalók a Pi Vízről

Pi Voda

V roku 1964 japonskí vedci objavili skutočnosť, že „živá voda“, ktorá sa nachádza v rastlinách , sa z fyzikálneho a biologického aspektu výrazne odlišuje od bežne používanej pitnej vody a veľmi sa podobá zložením vode v bunkách. Vedec, Prof. Shoi Yamashita pomenoval „živú vodu“ ako PI vodu, ktorá bola neskôr v roku 1985 celosvetovo uznaná a legálne chránená, ochrannou známkou. Pí energiu vedia vytvárať živé bunky, ktorú využívajú na dobíjanie svojej aury. Ak majú svoju auru naplnenú, tok energie je nerušený, tým v organizme ako fyzické, tak aj chemické procesy prebiehajú v harmónii. V dôsledku chorôb a stresu, bunky neprodukujú dostatok energie, no potrebujú ju nahradiť v záujme zachovania zdravia. V rámci prevádzky komunálnych vodovodných sietí sa používajú také technológie, ktoré svojou povahou nie sú vhodné na produkciu živej vody. Pitná voda je čistená, zdravotne nezávadná, ale nedisponuje energiou podporujúcou organický život. Na toto sú schopné len čisté pramenité vody a Pi voda. Naše súčasné stravovanie ako aj užívanie pitnej vody, ktorá sa získava spomínanými technológiami, vedie k prekysleniu organizmu. Náš produkt je vhodný na zníženie kyslého účinku, aj preto odporúčame mierne alkalickú (ph. 7,5 – 7,8) PI vodu k pravidelnému užívaniu.


Čo je Pi Voda?

Je to taká voda, ktorá je charakteristická nasledovnými vlastnosťami:

  • Neobsahuje škodlivé zložky a nečistoty
  • nachádza sa v nej primerané množstvo a podiel minerálnych látok (podiel je mnohokrát dôležitejší ako množstvo, ako je to napr. pri korení)
  • je nabitá „pi energiou“, čo znamená, že má „usporiadanú“ molekulárnu štruktúru vďaka magnetickej energii/energii zeme
  • je zásaditá
  • optimalizovaná pi voda je obohatená aj kyslíkom 

    Pravidelné užívanie pi vody napomáha:

  • k detoxikác
  • k obnoveniu buniek
  • k zásaditosti
  • k získavaniu a udržiavaniu energie
  • + mnoho ďalších životných funkcií.